Συλλήψεις ιδιοκτητών σφαγείων CYPRA και Α&Α και παράνομων εργατών

Υπό σύλληψη τελεί ο ιδιοκτήτης του σφαγείου CYPRA. O συγκεκριμένος χθες ενώ είχε κληθεί να παραστεί στη συνεδρία της Επιτροπής Γεωργίας, προφασίστηκε ότι λόγω των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στο σφαγείο, ο ίδιος βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive το πρωί διεξήχθη κοινή επιχείρηση Αστυνομίας (Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης) και Υπουργείου Εργασίας στο σφαγείο όπου εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης καθώς και έξι παράνομοι εργάτες.

O ίδιος μάλιστα χθες είχε μεταβεί σε σημεία όπου διενεργούνται τεστ προκειμένου να εντοπίσει εργάτες αρνητικούς για τον ιό που θα τους εργοδοτούσε. Ο ιδιοκτήτης αφού κατηγορήθηκε γραπτώς σε τοπικό αστυνομικό σταθμό αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί σε κατοπινό στάδιο.

Επιχείρηση έγινε και στο σφαγείο Α&Α όπου επίσης εντοπίστηκαν έξι παράνομοι εργάτες. Όπως και πιο πάνω έτσι και εδώ συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης ο οποίος θα κατηγορηθεί και θα κλητευθεί σε κατοπινό στάδιο.

sigmalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy