Πάμε για τοπικά lockdown σε Λεμεσό και Πάφο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής για την πανδημία, της οποίας προέδρευσε ο ΠτΔ, Νίκος Αναστασίαδης.

Αύριο στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου , στην οποία  θα ανακοινωθούν οι νέες αποφάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι τα τοπικά lockdown, στις «κόκκινες» περιοχές του νησιούς μας.

Σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος  κ. Κυριάκος Κούσιος αναφέρει πως:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής για την πανδημία, κατά την οποία συζητήθηκαν και αξιολογήθηκαν η επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας, οι επιστημονικές απόψεις και συστάσεις της επιδημιολογικής συμβουλευτικής ομάδας, οι παράμετροι και επιπτώσεις από τον COVID-19, καθώς και τα πρόσθετα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν, τόσο σε τοπική όσο και σε παγκύπρια κλίμακα, για την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του.

Η διυπουργική επιτροπή κατέληξε σε εισηγήσεις, οι οποίες θα υποβληθούν για συζήτηση και λήψη απόφασης κατά την αυριανή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy