Δήλωσε ΑΠΩΝ κόντρα στη Λεχ Πόζναν και μοιραία παραδόθηκε στον αντίπαλο

Αγνώριστος παρουσιάστηκε ο Απόλλωνας στο 105ο ραντεβού του στην Ευρώπη. Σε καμία των περιπτώσεων δεν έδειξε ότι ήθελε να προχωρήσει, ότι “διάβασε” τον αντίπαλο, ότι ήθελε να το παλέψει όταν στράβωσε το παιχνίδι.

Χωρίς τσαγανό, πάθος, δύναμη αλλά και πίστη σ΄αυτό που ήθελε να κάνει, παρουσιάστηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έγινε έρμαιο στις ορέξεις των Πολωνών που τους έκανε και υπερομάδα. Η ήττα ντροπιαστική, ο αποκλεισμός όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι οδυνηρός και πλέον καλείται να σηκώσει κεφάλι. “Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες” έλεγαν κάποιοι ιθύνοντες των “γαλάζιων” πριν τον αγώνα και ναι η ιστορία γράφτηκε αλλά δυστυχώς για τον Απόλλωνα με μελανά γράμματα.

Το χθεσινό(23/9) παιχνίδι είναι ένα παράδειγμα που πρέπει να βλέπουν όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για να αποφεύγουν το πως μια ομάδα καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Οι απουσίες και οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών υπήρχαν και στον αγώνα με την Ανόρθωση αλλά εκεί υπήρξε αντίδραση και μεγαλειώδης ανατροπή νίκη, η αμυντική συμπεριφορά του Απόλλωνα μόλις δύο γκολ δέχθηκε στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα στην Ευρώπη άρα τι να συνέβηκε χθες και ήρθε η περιποιημένη πεντάρα.

Σωστά μίλησε ο Σωφρόνης για λανθασμένη αλλαγή που έγινε, αφού ο Πίττας πέρασε εκτός αφού το δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε δεξιά πλευρά τόσο της άμυνας, όσο και της επίθεσης, το πρώτο σουτ από πλευράς Απόλλωνα και η τελική έγινε στο 80΄. Αν η πρώτη αλλαγή στον τραυματισμό Νταμπό ήταν διαφορετική δεν θα ερχόταν και η δεύτερη λανθασμένη αλλαγή. Θα μπορούσε από την αρχή να μπει ο Λάρσον στη θέση Νταμπό.

Ναι ίσως να έψαχναν τέρμα για να μπουν ξανά στο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα αλλά δεν είδαμε πάσα, ούτε συνδυασμό αλλά ούτε και ευκαιρία. Ο τραυματισμός Νταμπό δεν θα είχε επηρεάσει στο βαθμό που επηρέασε αν υπήρχαν εναλλακτικά πλάνα, αφού άλλωστε υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές και περισσότεροι σε κάθε θέση.

Για τον Απόλλωνα αυτό είναι ένα κομβικό χρονικό σημείο. Κάποιες ταπεινωτικές ήττες μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά φτάνει με καθαρό μυαλό να αναλυθούν τα αίτια εις βάθος και όχι επιφανειακά και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις οι “γαλάζιοι” για το πρωτάθλημα. Τόσο τη περσινή χρονιά που ήταν ιδιαίτερη δεν έγινε αυτό, όπως και τις άλλες δύο φορές με Γκρασχόπερς και Καμπάλα που του στέρησαν ισάριθμες προκρίσεις. Μεγάλο στοίχημα όσων βρίσκονται στο οικοδόμημα του Απόλλωνα είναι να τα καταφέρουν φέτος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy