Οι πέντε συν δύο δανεικοί της ΑΕΛ

Νικηφόρα μπήκε η ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας με 2-1.

Από το φετινό ρόστερ των “γαλαζοκιτρίνων”, ήδη πέντε ποδοσφαιριστές δόθηκαν και επίσημα δανεικοί, ενώ άλλοι δύο είναι στα πρόθυρα με τις περιπτώσεις τους να ολοκληρώνονται εντός των επόμενων ημερών.

Συγκεκριμένα οι Μάρκος Μουστάκης στη Balzan F.C, με το πρωτάθλημα να ξεκινά στο φειτονικό νησί στις 11 Σεπτεμβρίου, οι Χάρης Καψός και Ανδρέας Φράγκου στην Καρμιώτισσα, οι οποίοι δεν είχαν συμμετοχή στην 1η αγωνιστική και στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους κόντρα στον ΑΠΟΕΛ(2-2), ο Λεάνδρο Σίλβα που θα αγωνίζεται στην Arouca F.C της Πορτογαλίας με το πρωτάθλημα να ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου και ο Χριστόφορος Φραντζής που θα αγωνίζεται στον Κούρη Ερήμης, με τις υποχρεώσεις του να ξεκινούν στις 12 Σεπτεμβρίου στη Β΄κατηγορία.

Από κει και πέρα οι περιπτώσεις των Στυλιανού Παντελή που θα δοθεί δανεικός στον Ερμή και του Γιάννη Γερολέμου που θα μετακομίσει στη Βουλγαρία και στην Tsarsko Selo θεωρούνται τελειωμένες.

Η ιστοσελίδα μας θα σας ενημερώνει κάθε εβδομάδα για τους δανεικούς αυτούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και το τι έκαναν στην αγωνιστική μέρα που πέρασε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy