Παρουσίαση ρόστερ και επίσημης εμφάνισης του Άρη(pics,videos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα(13/8) η παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας του Άρη αλλά και η παρουσίαση της επετειακής φανέλας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με καλωσόρισμα και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου πήρε τον λόγο και αφού αναφέρθηκε στον πρόσφατο θανόντα πρόεδρο Γιάννο Παναγή, έδωσε υπόσχεση να εκπληρωθεί ο στόχος που έβαλε ο Γιάννος που δεν ήταν άλλος από την ‘άνοδο στην Α΄κατηγορία. Ακολούθως κρατήθηκε μονόλεπτος σιγή στη μνήμη του αποβιώσαν τα προέδρου για να συνεχιστεί η παρουσίαση με την ομάδα Νέων(U19) αλλά και την πρώτη ομάδα.

Τελευταίος έκανε την εμφάνιση του ο προπονητής Λιάσος Λουκά και παίρνοντας τον λόγο ανέφερε ότι το φετινό ρόστερ του Άρη είναι για την Α΄κατηγορία και ότι όλοι μαζί θα παλέψουν για να εκπληρώσουν τον στόχο του προέδρου που δεν ήταν άλλος από την άνοδο.

Ακολούθως έγινε η παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης με τον υπεύθυνο της εταιρείας MACRON, Σταύρο Τάκη να τις παρουσιάζει, μαζί με τον Γενικό αρχηγό της ομάδας Στέλιο Ιωάννου.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας μας αλλά και βιντεογραφήματα:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy