Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς…

Ο αγώνας στο Τσίρειο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό και αφού πέρασε το πρώτο δεκάλεπτο είχαμε την πρώτη τελική με τον Αβραάμ στο 13΄με την κεφαλιά του να περνά άουτ. Στο 17΄ήρθε η απάντηση από την ΑΕΚ με ένα σουτ να περνά έξω. Το παιχνίδι «άναψε» μετά το 30΄και στο 33΄όταν είχαμε μια άστοχη κεφαλιά του Μάε.

Ακολούθησαν δύο ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους πρώτα με τον Σπόλιαριτς να χάνει μεγάλη ευκαιρία από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 43΄το σουτ του επιθετικού της ΑΕΚ σταμάτησε στο δοκάρι, αφού προηγήθηκε ασταθής απόκρουση του Βοζίνια. Η ΑΕΛ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 45΄με τον Μάε μόνο του να πλασάρει έξω.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τις δύο ομάδες με ένα σουτ του Αβραάμ εύκολη λεία για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 53΄ο Γκαστανάγια σούταρε η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ που δεν έφερε κάτι. Στο 57΄μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Αβραάμ να σουτάρει το δοκάρι όμως του στέρησε το γκολ. Μετά και την ευκαιρία του 58΄δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο στον αγώνα με τους γηπεδούχους να κάνουν τις δύο αλλαγές τους στο 69΄με τον Μαίντεβατς στη θέση του Χουράδο και στο 72΄με τον Αντάμοβιτς στη θέση του Ζτραβκόφσκι.

Το παιχνίδι κυλούσε και μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους. Η ομάδα της ΑΕΛ ήταν αυτή που προσπαθούσε περισσότερο και στο 83΄έκανε την Τρίτη της αλλαγή με τον Γκαζαριάν να παίρνει τη θέση του Αγκάνοβιτς. Στο 84΄ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που ο τηλεοπτικός φακός έδειξε παράβαση, που δεν έδωσε ο διαιτητής.

Ο Ελβετός διαιτητής έβαλε πέντε λεπτά καθυστερήσεων που απλά αναλώθηκαν χωρίς να αλλάξει κάτι, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό καθώς ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο άγονο 0-0.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy