Κλείνει άμεσα σε ομάδα της Αγγλίας ο Τσιμίκας

Οι επαφές για τον Κώστα Τσιμίκα θα κορυφωθούν σήμερα στο Νησί και δεν είναι αποκλείεται να κλείσει εντός της ημέρας η μετακίνηση του στην Αγγλία.

Άμεσες φαίνονται να είναι οι εξελίξεις με τον Κώστα Τσιμίκα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime». Η παρουσία του ίδιου του παίκτη, όπως και του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ικανές να προχωρήσουν το ζήτημα της παραχώρησης του.

Σχεδόν τα… μισά αγγλικά clubs (όπως και η Έβερτον – μην την βγάζουμε από το κάδρο) ψάχνουν αριστερό μπακ. Όσον αφορά τη Λίβερπουλ, έκανε πρόταση στη Νόριτς για τον Τζαμάλ Λιούις, αυτή απορρίφθηκε και το plan b του είναι ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, για τον οποίο η ΠΑΕ φέρεται να έχει πρόταση στα χέρια της από την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Και δεν είναι η μόνη. Η Λέστερ παλεύει εδώ και καιρό για να κάνει δικό της τον μπακ των ερυθρόλευκων και ειδικά τις τελευταίες δύο ημέρες η πίεση έχει μεγαλώσει.

Το που θα πάει ο Τσιμίκας δεδομένα δεν το γνωρίζει κάποιος, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάρει μεταγραφή για την Αγγλία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy