Έτρεχε νυχτιάτικα Πυροσβεστική και Αστυνομία στη Λεμεσό – Πυρκαγιά σε περιφραγμένο χώρο με ελαστικά οχημάτων

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 22.57 το βράδυ της Δευτέρας (20/7) ξέσπασε πυρκαγιά σε ελαστικά οχημάτων τα οποία βρίσκονταν εντός περιφραγμένου χώρου στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών Λεμεσού.

Ο αποθηκευτικός χώρος  περιείχε επίσης εμπορευματοκιβώτια διαφόρων ειδών, μηχανήματα και εξαρτήματα, αρθρωτά οχήματα, αριθμό οχημάτων που προορίζονται για εξαρτήματα και δύο αποθήκες.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 00.58.

Επιπρόσθετα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμε και ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα από τις Βρετανικές Βάσεις. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά σε μεγάλο σωρό από ελαστικά χωρίς να επεκταθεί στον υπόλοιπο εξοπλισμό.

Για την κατάσβεση της έγινε χρήση μεγάλων ποσοτήτων αφρού, με τα αίτια της πυρκαγιάς να αναμένεται να διερευνηθούν σήμερα, Τρίτη (21/7) σε συνεργασία με την Αστυνομία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy