Tα νέα πακέτα της Cytavision για ποδόσφαιρο (το κόστος και οι επιλογές)

To νέο της ελκυστικό πακέτο για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης (16/7) η Cytavision. Η εταιρεία, μετά τη συμφωνία με τις Primetel και Cablenet, για ενιαία παρουσίαση του κυπριακού πρωταθλήματος, είναι η πρώτη που δίνει μια γεύση από την ποδοσφαιρική πανδαισία, που θα έχει την ευκαιρία από φέτος, να παρακολουθεί ο Κύπριος φίλαθλος.

Συγκεκριμένα, τα πακέτα χωρίζονται σε value και variety, που κοστίζουν 12 και 24 ευρώ αντίστοιχα. Αφού ο συνδρομητής επιλέξει ένα από τα δύο πακέτα, θα έχει στη συνέχεια την ευκαιρία να προσθέσει το κυπριακό ποδόσφαιρο, δηλαδή αγώνες Α’ και Β’ κατηγορίας, αγώνες κυπέλλου Κύπρου, γυναικείο ποδόσφαιρο και futsal, με μόνο 25 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στα ξένα πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων η Premier League, η La Liga, το Καμπιονάτο, το Γερμανικό και το Γαλλικό πρωτάθλημα, όπως επίσης και πρωταθλήματα άλλων αθλημάτων, το κόστος θα ανέρχεται στα 12,90.

Ουσιαστικά, η Cytavision, προσφέρει επίσης δύο εμπορικές προτάσεις. Η πρώτη είναι το value pack, με κυπριακό ποδόσφαιρο και ξένα πρωταθλήματα το οποίο θα κοστίζει 44,90 ή το variety pack, μαζί με το κυπριακό ποδόσφαιρο και τα ξένα πρωταθλήματα που θα κοστίζει 49,90 ευρώ.

Επίσης, δίνει τη δυνατότητα με 25 ευρώ, σε όποιον πελάτη Cytanet το επιθυμεί, να πάρει το πακέτο μόνο για το κυπριακό ποδόσφαιρο με 25 ευρώ ή με αποκωδικοποιητή για να το απολαμβάνει από την τηλεόρασή του με 27,90.

Σημειώνεται ότι το super pack, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο και οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα απολαμβάνουν όλο το περιεχόμενο μέσω του variety pack και των δύο νέων πρόσθετων αθλητικών πακέτων. Το περιεχόμενο αυτό θα προσφέρεται στην υφιστάμενη τιμή του super pack, μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2020.

Μιλώντας κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος της Cytavision, o Ανώτατος Εκτελεστικός Δ/ντης της Cyta Ανδρέας Νεοκλέους, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Μια δύσκολη χρονιά. Σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές καλούμαστε όλοι να βρούμε έμπνευση. Δέσμευση μας είναι να βρούμε την έμπνευση. Και για να τη δούμε θα δούμε τους καλυτέρους στον κόσμο».

Από τις 13 Αυγούστου 2020, η Cytavision θα διαθέτει στην αγορά, δύο πρόσθετα πακέτα (add-ons), τα οποία θα μπορούν να συνδυαστούν με τα βασικά πακέτα Value Pack και Variety Pack.

Συγκεκριμένα Κυπριακό Ποδόσφαιρο, με μηνιαίο τέλος €25 (με ΦΠΑ), που περιλαμβάνει:
• Όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta
• Όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Coca-Cola
• Όλα τα προκριματικά παιγνίδια του καλοκαιριού, στα οποία συμμετέχουν οι κυπριακές ομάδες
• Αγώνες Παγκύπριου Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας
• Γυναικείο Πρωτάθλημα και Πρωτάθλημα A΄ Κατηγορίας Futsal

Διεθνείς διοργανώσεις ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, με μηνιαίο τέλος €12,90 (με ΦΠΑ), που περιλαμβάνει:
• UEFA Champions League & UEFA Europa League
• Αγγλική Premier League
• Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Ιταλίας, Γερμανίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Δανίας, Αμερικής, Ρωσίας, Ελλάδος
• Κύπελλα Ποδοσφαίρου Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Αγγλίας και Ελλάδος
• Εθνικές Ομάδες – UEFA Nations League
• Καλαθόσφαιρα: NBA, Κυπριακό Πρωτάθλημα και Κύπελλο, Αγώνες Εθνικής Κύπρου, Ελληνικό Πρωτάθλημα, Euroleague, Ισπανικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο
• Πετόσφαιρα: Volleyball Nations League και διάφορα τουρνουά Beach Volley
• Τουρνουά τένις: Wimbledon, US Open, Australian Open, Roland Garros, Tennis ATP Masters 1000, Tennis ATP 500 & 250
• Μηχανοκίνητο Αθλητισμό: Formula 1, MotoGP, WRC
• Πυγμαχία και Πολεμικές τέχνες: UFC, One Championship, MMA Cage Warriors
• Κυπριακό Ιππόδρομο
• Άλλες διοργανώσεις και τουρνουά διαφόρων αθλημάτων από τον τοπικό και διεθνή αθλητικό χώρο

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές του Super Pack θα έχουν στη διάθεσή τους το αναβαθμισμένο περιεχόμενο με την ισχύουσα τιμή, μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2020. Από την 1η Νοεμβρίου 2020 θα ισχύει τιμή προσφοράς με μηνιαία συνδρομή €49,90 (με ΦΠΑ). Οι συνδρομητές του Value Pack και του Variety Pack που θα επιλέξουν ένα ή και τα δύο πρόσθετα πακέτα αθλητικού περιεχομένου, θα λάβουν ειδικές εκπτώσεις.

Επιπλέον, η Cytavision προσφέρει δωρεάν εγκατάσταση για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές, ανεξαρτήτως πακέτου, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το 132 ή να επισκέπτονται τα Καταστήματα Cyta. Οι πιο πάνω πληροφορίες θα βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Cyta https://www.cyta.com.cy/tv, μετά την ημερομηνία εφαρμογής τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy