Με Τεισέιρα και Αντάμοβιτς στην εντεκάδα

Η ΑΕΛ πάει σήμερα στην Πάφο σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί μεγάλης σημασίας για την ομάδα, στη μάχη που κάνει για να μπει στην πρώτη εξάδα. Όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

H εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα και η μεγάλη νίκη πρέπει να έχει συνέχεια γι αυτό οι “γαλαζοκίτρινοι” έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια και τους Ράσο, Α. Τεσέιρα, που επιστρέφει μετά την τιμωρία του, και Καστανιάγα στο κέντρο της άμυνας. Στα δεξια της αμυντικής γραμμής θα βρίσκεται ο Μηνάς Αντωνίου και αριστερά ο Αβραάμ. Στο χώρο του κέντρου αναμένεται η είσοδος του Αντάμοβιτς στην εντεκάδα μαζί με τους Ζτραβκόφσκι και Μεντόγιεβιτς. Το επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Χουράδο και ο σκόρερ των δύο τερμάτων στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Μάε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy