Αντιδράσεις για τον νέο πρόεδρο του Σωματείου του Απόλλωνα

Αντιδράσεις προκύπτουν από μέρος κάποιων μελών του Σωματείου του Απόλλωνα ενόψει της σημερινής(26/6) συνέλευσης, σχετικά με τον αντικαταστάτη του προέδρου Μαρίνου Ευσταθίου που δεν είναι άλλος αφού δεν υπάρχουν άλλες υποψηφιότητες από τον Ξενοφώντα Χαραλάμπους.

Οι αντιδράσεις σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αφορούν το πρόσωπο του νέου εκλεκτού του Νίκου Κίρζη στην προεδρία του Σωματείου του Απόλλωνα. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών όπως μαθαίνουμε θα δημοσιοποιήσουν τις αντιδράσεις του στη γενική συνέλευση, ενώ ζήτησαν και τη διαγραφή τους από το Σωματείο. Όπως οι πληροφορίες μας αναφέρουν μετά το πέρας της συνέλευση αναμένεται ότι θα ζητήσουν τη διαγραφή τους και άλλα μέλη του Σωματείου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για επιφανείς Απολλωνίστες που χρόνια τώρα στέκονται ως βοήθεια στο Σωματείο των “γαλάζιων” της Λεμεσού. Η ιστοσελίδα μας θα επανέλθει για περαιτέρω εξελίξεις στο θέμα καθώς και ενημέρωση για το τι θα συμβεί στη σημερινή συνέλευση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy