“Έχω συμφωνήσει με ομάδα της Α΄κατηγορίας…”

Ο Στέλιος Δημητρίου ο οποίος επέλεξε να επιστρέψει στην Κύπρο, όπως γράψαμε σε προηγούμενο μας άρθρο δείτε ΕΔΩ και να συνεχίσει εδώ την καριέρα του μίλησε σήμερα(22/6) στον Super Sport fm 104.0. Αποκάλυψε ότι συμφώνησε με ομάδα α΄κατηγορίας.

Αναλυτικά τι είπε:

Αποφάσισες να μείνεις στην Κύπρο; «Ναι θα μείνω στην Κύπρο. Είμαι σε μια ηλικία που ο κύκλος μου στο εξωτερικό έχει κλείσει. Έχω συμφωνήσει με μια ομάδα και τις επόμενες 48 ώρες θα το ανακοινώσει η ομάδα».

Θα μας πεις περισσότερα; Είναι ομάδα του α΄ ή του β΄ γκρουπ; «Δεν μπορώ να πω περισσότερα, συμφωνήσαμε και είπαμε να μην βγει κάτι μέχρι να πέσουν οι υπογραφές».

Μπορεί να είναι και ομάδα β΄ κατηγορίας που θα διεκδικήσει την άνοδο; «Είναι ομάδα α΄ κατηγορίας».

Πως επέλεξες να πάς να αγωνιστείς στο εξωτερικό; «Όταν έφυγα από την Δόξα ήταν αβέβαιο το μέλλον μου. Πάντα το είχα στο μυαλό μου να παίξω στο εξωτερικό. Σε Δανία και Σουηδία ήταν η σύντομο το πέρασμα μου αλλά μετά στην Μεγάλη Βρετανία στην Σκωτία ήταν επιτυχημένες οι σεζόν μου. Τέλος Ιανουαρίου ήρθε η ευκαιρία της Μπράνφορντ που ήταν πιο κοντά στην βάση μου και υπέγραψα εκεί».

Θα ήθελες να μείνεις για λίγο ακόμα στη Μεγάλη Βρετανία ή ήταν συνειδητή επιλογή να επιστρέψεις στην Κύπρο; «Τα δεδομένα είναι διαφορετικά στην Αγγλία. Λόγω του κορωνοϊού μιλάμε για μείωση 50-60% στα συμβόλαια. Εγώ θα ήθελα να παραμείνω για όλη μου την καριέρα εκεί αλλά τα δεδομένα άλλαξαν, τα έβαλα όλα κάτω, τα ζύγισα και αποφάσισα να επιστρέψω. Στα 29 μου χρόνια ήταν η κατάλληλη εποχή να επιστρέψω».

Η καλύτερη σου σεζόν ήταν στην Σεν Μίρεν: «Ναι η καλύτερη μου σεζόν ήταν η Σεν Μίρεν που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, το χάρηκα ιδιαίτερα και ευχαριστήθηκα εκείνη την σεζόν».

Γιατί έφυγες από την Σεν Μίρεν και πήγες στην Ρος Κάουντι; «Ο προπονητής μου στην Σεν Μίρεν έφυγε για την Σάντερλαντ. Ο νέος προπονητής που ήρθε επέλεξε να μην κρατήσει τους ποδοσφαιριστές που έληγαν τα συμβόλαια τους και έθεσε και εκτός πλάνων άλλους πέντε που είχαν συμβόλαια. Έφερε 15 νέους παίκτες και σε τρεις μήνες έφυγε από την ομάδα».

Για την προοπτική της Εθνικής: «Όλοι οι Κύπριοι έχουν στο μυαλό την Εθνική αλλά εγώ θέλω τώρα στην ομάδα που υπέγραψα να παίξω, να καθιερωθώ και αν πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις ίσως έρθει η κλήση».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy