Σαν να μην έφυγε ποτέ ο Κονναφής

Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης χθες(18/6) στην εκπομπή “χωρίς VAR” της Cablenet όπου ήταν καλεσμένος, η συνεργασία με τον Πέτρο Κονναφή δεν σταμάτησε.

Ο Πέτρος Κονναφής που ως γνωστό είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών και βρισκόταν πίσω από κάθε μεταγραφή του Απόλλωνα τα προηγούμενα χρόνια, είχε διοριστεί από τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη ως τεχνικός διευθυντής εγχείρημα που δεν πέτυχε και πλέον συνεχίζει η σχέση των “γαλάζιων” με τον συγκεκριμένο μάνατζερ όπως ήταν προηγουμένως.

Ο Πέτρος Κονναφής βρίσκει τους ποδοσφαιριστές και αφού πάρει το οκ από τον Σωφρόνη Αυγουστή ξεκινούν οι διαδικασίες ένταξης στον Απόλλωνα. Άλλωστε οι Ντιγκινί και Νταμπό θα φορέσουν τα “κυανόλευκα” μετά από τις διεργασίες του Κονναφή και κυρίως για τον πρώτο αυτές έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας έχουν αρχίσει και κάποιες άλλες συνεργασίες και με κάποιους άλλους μάνατζερ, επιλεκτικά βέβαια!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy