Άτομο που επέστρεψε από Σόφια και μέλος πληρώματος πλοίου τα νέα περιστατικά

Δύο νέα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (15/06) το Υπουργείο Υγείας. Τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν από σύνολο 622 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Σύμφωνα με ενημέρωση, το ένα κρούσμα αφορά Βούλγαρο κάτοικο Κύπρου που επέστρεψε χθες Κυριακή από την Σόφια, ενώ το δεύτερο αφορά μέλος πληρώματος πετρελαιοφόρου πλοίου που θα μετέβαινε για επαγγελματικούς λόγους σε γειτονική χώρα και υποβλήθηκε, με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος μέσω της εταιρείας του, σε εργαστηριακή εξέταση.

Ο μικρός αριθμός εργαστηριακών εξετάσεων που έχουν διενεργηθεί, οφείλεται στο ότι μεσολάβησε Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του οποίου δεν γίνονταν δειγματοληψίες, αλλά και στο γεγονός ότι κάποια από τα προγράμματα είναι προς ολοκλήρωση και συνεπώς ο αριθμός των δειγματοληψιών που απομένει είναι πολύ μικρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες εντοπίστηκαν τρία κρούσματα και αφορούσαν δύο άτομα που επαναπατρίσθηκαν από τη Βρετανία, ενώ το τρίτο άτομο ήταν μέλος πληρώματος σε πτήση από την Ελλάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy