“Δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν, νομίζω πως υπάρχει επαφή του μανατζέρ μου με την ΑΕΛ”

Στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FΜ 95 μίλησε σήμερα(3/6) ο Αγγελής Αγγελής.

 

Για την προπόνηση που κάνει: «Κάνω προπόνηση στο σπίτι για να διατηρούμαι είμαι σε καλή κατάσταση. Μετά τις 31/1 υπήρξε μια διαφωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης, είπαμε 2-3 κουβέντες παραπάνω, είμαστε εντάξει όμως, έκλεισε το κεφάλαιο, γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους εκεί που με βοήθησαν πολύ και ήταν δίπλα μου».

Για το ότι μπορεί να επανέλθει: «Η απόφαση μου να πάω στην ΕΝΠ παρόλο που είχαμε διαφωνίες τα βρήκαμε, τους ευχαριστώ με βοήθησαν πάρα πολύ, δεν έχω κάποιο παράπονο. Ήταν δική μου απόφαση να πάω αλλά και της ομάδας που ήμουν, υπήρχαν κι άλλες προτάσεις, με έσπρωξαν ουσιαστικά να πάω, δεν είχα πρόταση από ανταγωνιστική ομάδα».

Αν είχε συμφωνήσει με την ΑΕΛ: «Δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν, βγήκαν κάποια άρθρα ότι έκλεισα εκεί, δεν μου άρεσε αυτό, δεν έχει συμφωνηθεί κάτι, θα κάνω υπομονή, περιμένει και ο μάνατζερ μου θα δούμε τι θα γίνει. Νομίζω πως υπάρχει επαφή με την ΑΕΛ».

Για την κατάσταση του: «Ναι είμαι καλά, γυμνάζομαι καθημερινά, πάντα δουλεύω πολύ».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Δεν θέλω να πάρω θέση, δεν μπορώ ούτε να διαφωνήσω με τον Σπύρο ούτε και με τις ομάδες. Θα δυσκολεύονταν κάποιες ομάδες δεν ξέρω κάτι παραπάνω».

«Σε 2 εβδομάδες πιστεύω θα πάρω την απόφαση μου, υπάρχουν ακόμη 2-3 ομάδες θα δούμε, υπάρχει και μια ομάδα στο εξωτερικό».

Αν θα ξαναπάει στην Ανόρθωση: «Αν υπάρχει κάποια πρόταση εγώ είμαι θετικός».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy