Υπ. Παιδείας:Επιστρέφουν 769 μαθητές των ειδικών μονάδων

769 παιδιών που φοιτούν σε ειδικές μονάδες σχολείων της Δημοτικής  και Μέσης εκπαίδευσης, αναμένεται να επιστρέψουν σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του από το Υπουργείο.

Ο κος Προδρόμου σημείωσε πως, «με την συνεργασία ειδικής επιτροπής θα γίνει επιμόρφωση των σχολικών συνοδών των παιδιών αυτών και η επιστροφή τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί με την β΄ομάδα ώστε να μην  χάσουν τα μαθήματα τους».

«Είναι αχρείαστο να συνεχίσει μια συζήτηση με τόσα πολλά συναισθήματα. Καλώ τους γονείς να συνεργαστούν με το Υπουργείο Παιδείας»,είπε.
Όσον αφορά τα ειδικά σχολεία ο κος Προδρόμου είπε πως, αναμένεται απόφαση από το Υπουργείο Υγείας  και την επιδημιολογική ομάδα για επαναλειτουργία των σχολείων αυτών.

Σε σχέση με την επαναλειτουργία της Προδημοτικής εκπαίδευσης και νηπιαγωγεία ο υπουργός Παιδείας είπε πως «σύμφωνα με τις αποφάσεις δεν θα επαναλειτουργήσουν εάν αναθεωρηθούν οι αποφάσεις είμαστε έτοιμοι, να εφαρμόσουμε τις αποφάσεις. Δεν είναι μια απόφαση που θα πάρει από μόνο του το Υπουργείο Παιδείας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy