Χειροπέδες για ανθρωποκτονία στον 23χρονο για τον θάνατο της αδελφής του

Ραγδαίες εξελίξεις της τραγωδίας στα Κλαυδιά με νεκρή 21χρονη από σφαίρα από το όπλο του αδελφού της.

Πριν από λίγο η αστυνομία συνέλαβε τον 23χρονο αδελφό ως ύποπτο ανθρωποκτονίας. Ο νεαρός έδωσε κατάθεση στην αστυνομία στην οποία επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι καθάριζε το όπλο μετά από στρατιωτική άσκηση ισχυρισμός που δεν  επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Υπουργείο Άυμνας.

Συγκλονιστικές είναι πάντως οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το απόγευμα  στην κοινότητα των Κλαυδιών, όπου 21χρονη έπεσε νεκρή από σφαίρα όπλου G-3 που κρατούσε ο αδελφός της και το καθάριζε όπως είπε στην αστυνομία.

Η άτυχη 21χρονη, που βρισκόταν στο δέυτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχασε τη ζωή της ανήμερα των γενεθλίων της ενώ απόψε θα της έκανε και πρόταση γάμου ο σύντροφος της, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γείτονες. Μάλιστα η τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας της. H  άτυχη 21χρονη δέχθηκε τη σφαίρα στο κεφάλι από το όπλο του αδελφού της.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες χωρίς ωστόσο ακόμη να είναι σε θέση να επιβεβαιώσει η να απορρίψει τους ισχυρισμούς του 23χρονου ότι όλα έγιναν ενώ καθάριζε το όπλο. Στη σκηνή έφθασαν και οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy