Μήνυμα Προέδρου: “Με σύνεση, συνέπεια και υπομονή θα τα καταφέρουμε”(video)

«Λίγο ακόμα. Με σύνεση, συνέπεια και υπομονή θα τα καταφέρουμε», είναι το μήνυμα που έστειλε με ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους πολίτες, συνοδεύοντας το σχετικό βίντεο που έχει ετοιμαστεί.

«Αύριο κάνουμε τα πρώτα δειλά βήματα εξόδου από τα καταφύγια μας. Αυτό δημιουργεί μια πρόσθετη ευθύνη. Οφείλουμε όλοι με τη συμπεριφορά μας να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, τους αγαπημένους, τους φίλους, τους συναδέλφους, τους συμπολίτες μας», τόνισε ο Νίκος Αναστασιάδης.

«Με αυστηρότητα να τηρήσουμε τα πρωτόκολλα ατομικής υγιεινής και των όρων υγειονομικής ασφάλειας στους χώρους εργασίας και στους χώρους που επισκεπτόμαστε», πρόσθεσε.

«Λίγο ακόμα. Με σύνεση, συνέπεια και υπομονή θα τα καταφέρουμε», κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Λίγο ακόμα. Και θα τα καταφέρουμε.

Αύριο κάνουμε τα πρώτα δειλά βήματα εξόδου από τα καταφύγια μας. Αυτό δημιουργεί μια πρόσθετη ευθύνη. Οφείλουμε όλοι με τη συμπεριφορά μας να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, τους αγαπημένους, τους φίλους, τους συναδέλφους, τους συμπολίτες μας.Με αυστηρότητα να τηρήσουμε τα πρωτόκολλα ατομικής υγιεινής και των όρων υγειονομικής ασφάλειας στους χώρους εργασίας και στους χώρους που επισκεπτόμαστε. Λίγο ακόμα. Με σύνεση, συνέπεια και υπομονή θα τα καταφέρουμε.

Geplaatst door Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) op Zondag 3 mei 2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy