Η απάντηση Bogdan στο Lemesosinsports.com για τα “δώρα” (Άρη – Ομόνοια)

Τι ανέφερε ο προπονητής του Απόλλωνα στη διάσκεψη Τύπου στην ερώτηση της ιστοσελίδας μας

Μετά τη χθεσινή νίκη επί του ΑΠΟΕΛ ο Απόλλωνας παραμένει στο κόλπο της Ευρώπης αλλά θέλει την τελευταία αγωνιστική δική του νίκη επί της Πάφου και ταυτόχρονα απώλειες της ΑΕΚ από την Ομόνοια.

Στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Απόλλωνα δέχθηκε σχετική ερώτηση από το Lemesosinsports.com: Ο προπονητής του Άρη εδώ και μέρες αναφέρει ότι ήθελε ένα δώρο από τον Απόλλωνα για να πάρει η ομάδα το Πρωτάθλημα. Τελικά το πήρε το δώρο από το Απόλλωνας και στέφθηκε πρωταθλητής. Εσείς θέλετε κάποιο δώρο από την Ομόνοια στην τελευταία αγωνιστική, γιατί και με νίκη ο Απόλλωνας, αν νικήσει η ΑΕΚ πάλι δεν βγαίνει ο Απόλλωνας στην Ευρώπη.

Η απάντηση που έδωσε ο Bogdan Andone στην ερώτηση του Lemesosinsports.com

“Δεν παίξαμε για τον Άρη απόψε, παίξαμε για τον Απόλλωνα, τον κόσμο μας και την οικογένειά μας. Ποτέ δεν παίζουμε για να βοηθάμε κανένα. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν περιμένω τίποτα από την Ομόνοια. Περιμένω απλώς να κάνουν τη δουλειά τους. Ξέρω τον Σωφρόνη, ξέρω ότι θέλει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι έτσι. Έχουν τον μεγάλο τελικό την Τετάρτη και θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι τους με την ΑΕΚ. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν, δεν πιστεύω ότι κανένας προπονητής ή κανένας σύλλογος πάει και λέει στους παίκτες να μην παίξουν ή να χάσουν. Δεν το πιστεύω. Δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ομόνοια. Σκεφτόμαστε το δικό μας ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Αν είμαστε Ευρώπη θα είναι εκπληκτικό, αν όχι, κάναμε ότι μπορούσαμε και δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy