Ξανά σε τροχιά Ευρώπης η Αθλέτικ

Τρεις αγώνες (Βαλένθια, Εσπανιόλ και Οσασούνα) κράτησε το αήττητο η Βαγιαδολίδ στην έδρα της, καθώς στο εναρκτήριο ματς της 26ης αγωνιστικής της LaLiga, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε με 3-1, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από 5 αγώνες (πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, πριν από μερικές ημέρες «κοίταξε στα μάτια» την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, ηττήθηκε στο «Σαν Μαμές», ενώ για τρίτο σερί ματς έμεινε «άσφαιρη».

Απόψε, όμως, αυτό σταμάτησε στο «Χοσέ Θορίγια», όπου με τα γκολ των Μαρτίνεθ και Γκουθουρέτα επέστρεψε στα «τρίποντα», μπαίνοντας ξανά για τα καλά στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για ν΄ «ανασάνουν» βαθμολογικά, δεν τα κατάφεραν και, πλέον, ελπίζουν σε γκέλες των ομάδων που βρίσκονται πιο κάτω στη βαθμολογία, έτσι ώστε να παραμένουν, τουλάχιστον, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy