Πήραν email από την ΚΟΠ οι ομάδες, πότε ξεκινούν οι προπονήσεις!

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει σε προηγούμενο μας άρθρο, δείτε ΕΔΩ, η ΚΟΠ αφού ήρθε σε επικοινωνία με την επιτροπή επιδημιολογικής επισκόπησης και αφού της αναφέρθηκε ότι η όλη κατάσταση με τον κορονοιό οδεύει προς ύφεση, απέστειλε email στις ομάδες της Α΄αλλά και της Β΄κατηγορίας έτσι ώστε να είναι έτοιμες αν όλα πάνε καλά να ξεκινήσουν προπονήσεις αρχές Μαΐου.

Όπως τους αναφέρθηκε η FIFA και UEFA θέλουν την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων και η ΚΟΠ συνηγορεί προς αυτή την κατεύθυνση. Οι ομάδες θα χρειαστούν το λιγότερο τρεις εβδομάδες επαναφοράς των ποδοσφαιριστών τους και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις προβλέπεται να ξεκινήσουν αν όλα πάνε καλά μετά τις 20 Μαΐου.

Θα υπάρχουν δύο αγώνες την εβδομάδα, Τετάρτη και Σαββατοκυριάκο, ενώ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και αν η όλη κατάσταση το επιτρέψει ίσως κάποια από τα τελευταία παιχνίδια να είναι με θεατές. Εννοείται βέβαια ότι η κατάσταση ύφεσης με την πανδημία του κορονοιού θα προχωρήσει και δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε νέα επιπλοκή της αντιμετώπισης του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy