Άρης Κ14: Ανέβηκε στην Ανώτατη κατηγορία και έχει τρία στα τρία

Πολύ καλή δουλειά γίνεται στην ομάδα Κ14 της Ακαδημίας του Άρη από το προπονητικό επιετελείο

Μετά την άνοδο της στην Ανώτατη κατηγορία του πρωταθλήματος Παίδων της ηλικίας Κ14 η ομάδα του Άρη δείχνει στον αγωνιστικό χώρο την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή της Αλέξη Χριστοδούλου και όλους στην ομάδα.

Μέχρι στιγμής και μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής της 2η φάσης των πρωταθλημάτων η ομάδα Κ14 του Άρη βρίσκεται στην 1η θέση μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθα παιχνίδια. Σ΄αυτές τις τρεις αγωνιστικές κέρδισε Πάφο, Αγία Νάπα και ΑΕΚ αντίστοιχα με 3-1, 2-0 και 2-1 και έχει πάρει 9 βαθμούς. Σκόραρε 7 γκολ, ενώ δέχθηκε μόλις 2.

Η πολύνκαλή δουλειά του προπονητή της ομάδας Αλέξη Χριστοδούλου φαινεται στο γήπεδο, όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές του βγάζουν όλα όσα μαθαίνουν στο γήπεδο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα τερμάτισε στην  πρώτη θέση στην Α΄ φάση αήττητη έχοντας μόνο μία ισοπαλία και 8 νίκες, κάτι που δείχνει ότι η δουλειά από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας αποδίδει καρπούς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy