Παράταση των μέτρων, μεγάλη εβδομάδα και Πάσχα στο σπίτι!

Σύμφωνα με έγκυρες κυβερνητικές πηγές πάμε για παράταση των περιοριστικών μέτρων και μετά τις 13 Απριλίου. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία αλλά και η αυξανόμενη τάση που υπάρχει στα επιβεβαιωμένα κρούσματα δεν αφήνουν άλλα περιθώρια στην κυβέρνηση.

Το υπουργείο Υγείας και η ομάδα των επιστημόνων που χειρίζεται την όλη κατάσταση προτείνει την παράταση των μέτρων, κάτι το οποίο δεν αφήνει άλλη επιλογή στην κυβέρνηση με μοναδικό στόχο να περιοριστεί η διασπορά των κρουσμάτων έτσι ώστε να μπορεί να ελεγχθεί η κατάσταση. Από εβδομάδας ξεκινά και ο επαναπατρισμός κάτι που θα δυσχεραίνει το έργο αφού θα πρέπει όσοι επιστρέφουν στην Κύπρο να μπαίνουν καραντίνα για 14 μέρες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στα ξενοδοχεία.

Σε μια άλλη εξέλιξη φτάνουν εντός του Σαββατοκυρίακου από το Ισραήλ άλλοι 50 κινητοί αναπνευστήρες που θα βοηθήσουν την αυξανόμενη χρήση.

Ως εκ τούτο το πλέον πιθανόν σενάριο είναι να κάνουμε Μεγάλη εβδομάδα αλλά και Πάσχα στα σπίτια μας καθώς ο κίνδυνος παραμένει μεγάλος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy