Φιλική νίκη για ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ

Επίκράτησε με 3-0 της ΑΕΛ σε φιλικό αγώνα στο Τσίρειο

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο προηγείται της ΑΕΛ στο φιλικό που γίνεται στο Τσίρειο με 2-0. Μόλις στο 10΄ο Αούγκούστο έκανε το 0-1 μετά από σέντρα του Σάστρε από δεξιά. Η ΑΕΛ μέχρι και το πρώτο 20λεπτο δεν είχε απειλήσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ στο 21΄ο Μπεραχίνο στην πρώτη τελική της ΑΕΛ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 32΄ο ΠΑΟΚ πέτυχε το δεύτερο του γκολ με κεφαλιά του Ολιβέιρα μετά από σέντρα του Νάρει, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα απευθείας φάουλ του Τζιαλμά που ήταν άστοχο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να αλλάζουν ενδεκάδες, τόσο η ΑΕΛ που έχει παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το ντέρμπι της πόλης, όσο και ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε μίνι προετοιμασία λόγω διακοπής του πρωταθλήματος στην Ελλάδα ελέω Μουντιάλ.

Στο 73΄ο Μπίσεσβαρ έφυγε μόνος και με ωραίο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ έκανε το 3-0. Το γκολ του Μπίσεσβαρ έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό σκορ με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει στο δεύτερο του φιλικό στην Κύπρο!

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κονιτνέλα, Κατσανίκλιτς, Μπεραχίνο, Σις.

Στον πάγκο: Κυριάκου, Φραντζής, Μπιλοβάρ, Παντελή, Νεοφύτου, Ανδρέου, Συλβέστρου, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Ιωάννου, Ζαχαρίου.

 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλια, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Νάρεϊ.

Στον πάγκο: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρινια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Κούρτιτς, Μπάρος, Μουρ, Μπίσεσβαρ, Λάπα, Τόμας, Σεουμάι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy