Στο τέλος «καθάρισε» η Ρόμα

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, βρήκε τον τρόπο για να φύγει με νίκη 3-1 απ' το "Marc'Antonio Bentegodi"

Η εκ των ουραγών της εφετινής Serie A Βερόνα, έβαλε… δύσκολα στη Ρόμα, όμως στο φινάλε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, βρήκε τον τρόπο για να φύγει με νίκη 3-1 απ’ το “Marc’Antonio Bentegodi” στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, επιστρέφοντας στις νίκες.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 27′ με τον Νταβίντοβιτς, όμως η αποβολή του σκόρερ στο 36′ για βίαιο μαρκάρισμα άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Ο Τζανιόλο έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και στο φινάλε οι “τζιαλορόσι” κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Βερόνα με πρωταγωνιστή τον 18χρονο Κρίστιαν Βολπάτο.

Ο νεαρός μέσος έδωσε προβάδισμα στους Ρωμαίους στο 88′ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων “σέρβιρε” το τρίτο γκολ της ομάδας του προς τον Ελ Σαραουί, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Αυτή ήτταν η 6η σερί ήττα για τη Βερόνα που παραμένει “βυθισμένη” στο βαθμολογικό πίνακα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy