Mέσα από τα νοσοκομεία της Κύπρου, τα μηνύματα των ανθρώπων της πρώτης γραμμής(video)

Διαδρομή μέσα από τα νοσοκομεία της Κύπρου που παλεύουν με τον ιό αλλά και τις θέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού κατέγραψε με βίντεο το υπουργείο υγείας.

Πρόκειται για ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από την επίσημη σελίδα του Υπουργείου Υγείας και μέσα από το οποίο το προσωπικό στέλνει τα δικά του μηνύματα προς το κοινό.

Παράλληλα παρουσιάζεται η κατάσταση που επικρατεί μέσα από τα νοσοκομεία όλων των επαρχιών, καταγράφοντας τα δωμάτια και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται αυτές τις δύσκολες ώρες.

Το Υπουργείο, με την δημοσίευση του εν λόγω βίντεο στέλνει τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή «πολεμώντας» με τον αόρατο εχθρό.

«Εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες και την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης και φροντίζουν για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών. Χωρίς εσάς, ο αγώνας θα είχε ήδη κερδηθεί από τον ιό», αναφέρει το Υπουργείο.

Δείτε το βίντεο:

Ευχαριστούμε!

Εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες και την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης και φροντίζουν για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών. Χωρίς εσάς, ο αγώνας θα είχε ήδη κερδηθεί από τον ιό.Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας – ΟΚΥπΥhttps://bit.ly/3dF8UxO#Ευχαριστουμε #ΘαΤαΚαταφερουμε #COVID19

Geplaatst door Υπουργείο Υγείας Κυπριακή Δημοκρατία op Zondag 29 maart 2020

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy