Το σαν σήμερα από την Meridianbet!

27/03/1871

Η Σκωτία κερδίζει την Αγγλία στο Reaburn Place του Εδιμβούργου στον πρώτο διεθνή “ανεπίσημο” αγώνα ποδοσφαίρου. Στον αγώνα αυτό τα αίματα ανάβουν τόσο πολύ ώστε οι παίκτες και των δύο ομάδων ζητούν από τον διαιτητή να τους επιτρέψει να κλωτσάνε τους αντιπάλους στα πόδια, που μαζί με το πιάσιμο της μπάλας με τα χέρια απετέλεσαν, το 1863, την αιτία διάσπασης των ομοσπονδιών ποδοσφαίρου και ράγκμπι.

27/03/1947

Ο Tommy Rogers, μποξέρ με ένα χέρι, βγάζει νοκ άουτ τον Somersby Dowst στον 9ο γύρο κερδίζοντας τον τίτλο στο Cambridge της Μασσαχουσέτης.

27/03/1957

Αποφασίζεται στην Κολωνία, έδρα της παγκόσμιας αρχής του ποδοσφαίρου, η διοργάνωση του Κύπελλου Ευρώπης ή “Henri Delaunay”, προς τιμήν του εμπνευστή του. Όνειρο της ζωής του πρώην εμπόρου και πρώτου γραμματέα της UEFA ήταν η ιδέα ενός κυπέλλου με τη συμμετοχή εθνικών ομάδων. Ο Delaunay όμως δεν πρόλαβε την πρώτη σέντρα.

27/03/1989

Ο διαιτητής Kelvin Morton σφυρίζει 5 πέναλτι στον αγώνα της δεύτερης κατηγορίας Crystal Palace – Brighton (2-1), όπου μόνο ένα πέναλτι από κάθε ομάδα καταλήγει σε γκολ.

27/03/1997

Ο Cristian Vieri σημειώνει το 1.000ό γκολ της εθνικής Ιταλίας στην νίκη της επί της Μολδαβίας με 3-0 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

27/03/1999

Η Εθνική Ελλάδος χάνει μετά από 8 χρόνια στο ΟΑΚΑ από τη Νορβηγία με 2-0. Η τελευταία ήττα ήταν στις 4/9/1991, όταν είχε ηττηθεί από την Αλβανία με 0-2. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής Angel Iordanescu υποβάλλει την παραίτησή του.

27/03/2005

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ηττάται με 3-1 από την γαλλική Τουρ στον τελικό του Final Four του Indesit European Champions League στο κατάμεστο από 8.000 θεατές κλειστό γήπεδο της Πυλαίας. Την τρίτη θέση κατακτά η ρώσικη Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ που κερδίζει με 3-0 την γερμανική Φριντρισχάφεν στον μικρό τελικό.

27/03/2014

Στον αγώνα Αλμερία – Βαλένθια 2-2, ο Σειντού Κειτά της Βαλένθια σημείωνει το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου, όταν σκοράρει στα 7,6 δευτερόλεπτα.

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy