Ρομπέρτο Κάρλος: «Αν ήταν στο χέρι μου ο Νεϊμάρ θα ήταν εδώ και καιρό στη Ρεάλ»

Την μεγάλη του επιθυμία να δει τον Νεϊμάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος της «Βασίλισσας», Ρομπέρτο Κάρλος.

Την επιθυμία του να δει τον Νεϊμάρ στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο Ρομπέρτο Κάρλος, μιλώντας στο Fox Sports Radio.

«Αν ήταν στο χέρι μου, ο Νεϊμάρ θα ήταν ήδη εδώ, εδώ και πολύ καιρό, αλλά η ζωή δεν είναι όπως θα τη θέλαμε», δήλωσε ο πρώην άσος της «Βασίλισσας» και παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδα της Βραζιλίας το 2002.

«Αυτοί οι σπουδαίοι παίκτες πρέπει πάντα να παίζουν στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα είναι μια ομάδα-αναφορά για κάθε παίκτη. Θέλετε να κερδίσετε το Champions League, έρχεστε στην Ρεάλ Μαδρίτης», πρόσθεσε.

Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι ο Νεϊμάρ είναι πλέον «χαρούμενος στην Παρί» και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει να παίζει «με χαρά, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα», επειδή αυτός είναι ο «Νεϊμάρ που όλοι θέλουν να βλέπουν».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy