Απίστευτη πρόταση της Σακίρα στον Πικέ για την κηδεμονία των παιδιών τους

Η Σακίρα φέρεται να πρότεινε ένα αστρονομικό ποσό στον πρώην σύζυγό της για να αναλάβει αυτή, αποκλειστικά, την κηδεμονία των παιδιών τους.

Σακίρα και Πικέ δεν είναι πια μαζί με την Κολομβιανή τραγουδίστρια να θέλει πια να αλλάξει τελείως τη ζωή της. Μία απόφαση που φυσικά, αφορά και τον πρώην σύζυγό της. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, και όχι μόνο, η Σακίρα φέρεται να έκανε μια αστρονομική πρόταση στον Πικέ σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους.

Τα δημοσιεύματα αυτά αναφέρουν ότι η Σακίρα πρότεινε τον Πικέ, μέσω των δικηγόρων της να αναλάβει αποκλειστικά εκείνη την κηδεμονία των παιδιών τους, με απώτερο σκοπό να μετακομίσει στις ΗΠΑ και το Μαϊάμι.

Η Σακίρα, μεταξύ άλλων, πρότεινε να καλύψει το κόστος για πέντε πτήσεις του Πικέ στις ΗΠΑ, για να μπορέσει να επισκέπτεται και να βλέπει να παιδιά τους, ενώ θα του επιτρέπει να παίρνει τα παιδιά για κάποιες ημέρες το καλοκαίρι στην Ισπανία για να κάνουν διακοπές μαζί.

Δεν έμεινε εκεί όμως. Προσφέρει και 2,5 εκατομμύρια στον Πικέ για να καλύψει το χρέος που έχει προς την εφορία.

Ωστόσο, ο Πικέ είπε «όχι» και ζήτησε από τους δικηγόρους του να βρουν άλλη λύση, καθώς δεν θέλει να βρίσκεται τόσο μακριά από τα παιδιά του αλλά ούτε και να τα στερείται για αρκετό καιρό.

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy