Οι τρεις πρώτες μεταγραφές για Απόλλων Ladies

Queralt Gomez, Φιλίππα Σάββα και Σάρα Παπαδοπούλου οι πρώτες τρεις

Τις πρώτες τρεις μεταγραφές της ενόψει της νέας σεζόν αλλά και των προκριματικών αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ ανακοίνωσαν επίσημα οι Απόλλων Ladies.

Συγκεκριμένα οι τρεις παίκτριες είναι:

Queralt Gomez

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Queralt Gomez. Η Queralt κατάγεται από την Βαρκελώνη και είναι 25 ετών. Αγωνίζεται στην θέση της άμυνας. Τις τελευταίες 2 σεζόν αγωνίστηκε στην Primera Division με τα χρώματα της Eibar πραγματοποιώντας συνολικά 44 εμφανίσεις. Ήταν μέλος της Εθνικής Κ-17 της Ισπανίας που πήγε το 2014 στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και Τελικό Euro. Στην ομάδα μας επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 5.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην Queralt και πολλούς τίτλους !

 

Φιλίππα Σάββα

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ποδοσφαιρίστρια Φιλίππα Σάββα. Η Φιλίππα είναι 23 ετών και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της σταδιοδρομία από την ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων το 2011. Το 2018 πήγε για σπουδές στην Αγγλία και αγωνίστηκε μια σεζόν στην Liverpool Marshall Feds και για 2 χρόνια στην Lewes FC στην Championship.

Το 2021 επέστρεψε στην Κύπρο και αγωνίστηκε στην Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Κύπρου και η σκόρερ του τέρματος που έδωσε το πρώτο επιτυχές αποτέλεσμα στην Εθνική μας. Στην ομάδα μας επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 8. Ευχόμαστε στην Φιλίππα πολλές επιτυχίες και τρόπαια!

 

 

 

Σάρα Παπαδοπούλου

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ποδοσφαιρίστρια Σάρα Παπαδοπούλου. Η Σάρα είναι 34 ετών και έχει μια μακρόχρονη ιστορία στον χώρο του Γυναικείου Ποδοσφαίρου αφού αγωνίζεται από το 2003. Έμεινε για 13 χρόνια στην Λευκοθέα Λατσιών ενώ τα τελευταία 6 χρόνια ήταν στην Ομόνοια Λευκωσίας με την οποία κατέκτησε το τρόπαιο του κυπέλλου το 2021. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Κύπρου.

Στην ομάδα μας επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 21. Ευχόμαστε στην Σάρα κάθε επιτυχία στην ομάδα μας και πολλούς τίτλους!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy