Αντίστροφη μέτρηση για τα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών

Η ώρα του μεγαλύτερου εγχώριου αθλητικού γεγονότος στον στίβο πλησιάζει. Βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες προετοιμασίας των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών μας, για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για διακρίσεις στα επικείμενα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα 103 ο Ανδρών και 65 ο Γυναικών, τα οποία τη φετινή χρονιά είναι αφιερωμένα στη μνήμη του Ντίνου Μιχαηλίδη.

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, θα μαζευτούν στο «Τσίρειο» Λεμεσού, οι αθλητές και οι αθλήτριές μας που μας εκπροσωπούν επάξια στο διεθνές στερέωμα του στίβου, μαζί με τους φιλόδοξους και ταλαντούχους νεαρούς και νεαρές, με στόχο να προσφέρουν συναρπαστικούς αγώνες, με ανταγωνισμό και το καλύτερο θέαμα στους φίλους του στίβου, που θα βρεθούν στο «Τσίρειο».

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν το πρωί και το απόγευμα του σαββατοκύριακου και όπου προβλέπεται θα γίνουν προκριματικοί το πρωί της ίδιας ημέρας. Για τα άλματα και τις ρίψεις, δεν θα διεξαχθεί τελικός με περισσότερους από 12 συμμετέχοντες. Σε περίπτωση που υπάρχουν το πολύ 12 δηλώσεις σε κάποιο αγώνισμα και άρα απευθείας τελικός, τότε θα κάνουν όλοι / όλες τις τρεις πρώτες προσπάθειές τους και για τις υπόλοιπες τρεις θα συνεχίσουν μόνο οι οκτώ (8) πρώτοι / πρώτες.

Με τα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα, στα οποία θα ισχύσει ομαδική βαθμολογία, ολοκληρώνονται οι φετινοί Παγκύπριοι Αγώνες Ανδρών και Γυναικών. Μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ημιμαραθωνίου (6/2/22), Μαραθωνίου (20/3/22), 10.000μ. (15/4/22) και Συνθέτων Αγωνισμάτων (19-20/4/22).

Με το τέλος των τεσσάρων αυτών αγωνισμάτων, η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:

ΑΝΔΡΕΣ
(1) Γ.Σ. Ολύμπια 30β.
(2) Γ.Σ. Ζήνων 19β.
(3) Γ.Σ. Παγκύπρια 15β.
(4) Γ.Σ. Κόροιβος 8β.
(5) Γ.Σ. Πράξανδρος 6β.
(6) Γ.Σ. Ευαγόρας 5β.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
(1) Γ.Σ. Ολύμπια 64β.
(2) Γ.Σ. Παγκύπρια 9β.
(3) Γ.Σ. Ευαγόρας 5β.

 

cyneapolis.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy