Ομόνοια: Καταρχήν συμφωνία με τον Adam Matthews

Επίσημη ανακοίνωση

Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας είναι ο γνωστός του Λιν Λένον από το πέρασμά του από την Σέλτικ, Άνταμ Μάθιους. Πρόκειται για 30χρονο (13/01/1992) δεξί μπακ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Τσάρλτον.

Είναι γεννημένος στο Σουόνσι της Ουαλίας και ο πρώτος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κάρντιφ (2008-2011). Ακολούθως αγωνίστηκε στην Σέλτικ στην οποία παρέμεινε μία τετραετία (έως το 2015). Έπαιξε στην Σάντερλαντ σε δύο περιόδους (2015 και 2017-2019) με ενδιάμεσο σταθμό την Μπρίστολ Σίτι. Από το 2020 βρίσκεται στην Τσάρλτον με την οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές την τελευταία αγωνιστική περίοδο, μοιράζοντας δύο ασίστ στους συμπαίκτες του.

Έχει αγωνιστεί και ως δεξιός εξτρέμ, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στο κέντρο της άμυνας αλλά και στο αριστερό άκρο. Είναι θέσεις στις οποίες χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες της Ουαλίας. Με την Εθνική Ανδρών έκανε ντεμπούτο το 2011 και έχει καταγράψει 14 συμμετοχές.

 

Η ανακοίνωση των “πρασίνων” αναφέρει: “Έχουμε καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με τον Adam Matthews. Θα είναι σύντομα στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy