Επιστρέφει εκεί που ανήκει

Στο FINAL 4 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα είναι στο Βελιγράδι το τριήμερο 19-21 Μαϊου και στο φάιναλ φορ της Euroleague! Μετά από πέντε χρόνια απουσίας (2017 Κωνσταντινούπολη), η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει στην καταληκτική φάση, για 11η φορά στην Ιστορία της, 7η τα τελευταία 14 χρόνια και στόχο να κατακτήσει το 4ο ευρωπαϊκό.

Μετά από «θρίλερ», στο Game 5 στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός νίκησε με 94-88 τη Μονακό κάνοντας το 3-2 στη σειρά των πλέι οφ, με τον κόσμο του να παραληρεί και να μπαίνει στο παρκέ… εννέα δεύτερα πριν λήξει ο χρόνος! Με τον Κέβιν Ντουράντ «αυτόπτη μάρτυρα» στα VIP του ΣΕΦ και η ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική από τα καπνογόνα, όταν πια η πρόκριση είχε κριθεί και το πάρτι μόλις άρχιζε από τους φιλάθλους μέσα στο παρκέ.

Αν και βρέθηκε να χάνει με -11 πόντους στη 2η περίοδο με «βροχή» από τρίποντα των Λι και Ουαταρά και τον ΜακΚίσικ να τον κρατά «ζωντανό» σε αυτό το διάστημα, στο β΄ μέρος ήταν η σειρά του να πετύχει μεγάλα τρίποντα! Με τον Ουόκαπ (17π.) να «υπογράφει» με δικό του σερί 7-0 στην 3η περίοδο την «ερυθρόλευκη» ανατροπή. Στην 4η περίοδο το ματς ήταν «θρίλερ» και τότε «μίλησε» ο Κώστας Σλούκας που πέτυχε τους 13 από τους 15 πόντους σε αυτό το τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη σειρά με τη Μονακό, με 16 πόντους. Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε 9 πόντους και 7 ριμπάουντ!

Για τη Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς τέλειωσε το παιχνίδι με 24 πόντους, αλλά με 2/10 τρίποντα. Ο Ουατάρα είχε 15 πόντους (5/7 τρίποντα), 14 ο Πάρις Λι (3/5 τρίποντα) και 12 ο Ντουέιν Μπέικον.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy