Παντελίδης: “Δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία για την οποιαδήποτε κατάληξη – Θα άλλαζα μια θέση της τετράδας”

Σημερινές(27/4) ραδιοφωνικές δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Επί παντός αθλητικού», μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού, αλλά και στο συμβόλαιό του με την ομάδα που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

«Ασφαλώς τον Δεκέμβρη που ανέλαβε ήταν δύσκολη περίοδος. Κάποια πράγματα έχουν βελτιωθεί όμως δεν μπορούσαν να αλλάξουν πολλά. Έγινε μια προσπάθεια, αλλά δεν καταφέρουμε να μπούμε στο πρώτο γκρουπ ή να προκριθούμε στο κύπελλο. Κρατάμε τα θετικά και προχωράμε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Για την ΑΕΛ τις επόμενες χρονιές πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον κορμό του ρόστερ. Αυτά αφορούν είτε το στυλ, είτε η σκέψη γενικώς και αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό γιατί για τα υπόλοιπα δεν μου πέφτει λόγος».

Αν θα άλλαζε κάτι με τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου: «Θα άλλαζα μια θέση της τετράδας. Θα έπαιρνα κάτι διαφορετικό γιατί το θέμα μας δεν ήταν εκτελεστικό. Χρειαζόμουνα κάτι καλύτερο στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο εκτελεστικό. Πρέπει να δημιουργούμε από χαμηλά φάσεις για να μπαίνουμε στην αντίπαλη περιοχή. Εάν πετύχουμε αυτά που σκεφτόμαστε και συνεχιστεί η συνεργασία μας να περιμένετε μια διαφορετική ΑΕΛ, με περισσότερη φαντασία και πολύ πιο έντονη που να μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Τώρα τα περισσότερα παιδιά έχουν αξιολογηθεί όπως πρέπει. Το σημαντικό και αυτό που θέλω είναι να είναι σοβαρή η ομάδα μέχρι το τέλος γιατί όπως τελειώνει μια σεζόν, αρχίζει η επόμενη. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να της γίνει συνήθεια η νίκη, κι ας αγωνιζόμαστε τώρα στο δεύτερο γκρουπ. Η διάθεση των παικτών είναι καλή, έχουν καταλάβει τον τρόπο που σκεφτόμαστε και προσπαθούν να τον ακολουθήσουν».

Για το θέμα συμβολαίου: «Δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία για την οποιαδήποτε κατάληξη».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy