Έβγαλε γούστ… ΑΡΗΣ!!!

Τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με 2-0 που τον ανεβάσει στην 3η θέση

Πολύ καλός ο Άρης κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ των Σπόλιαριτς και Τζαβέ που μπήκαν ως αλλαγές στον αγώνα πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με 2-0 και ανέβηκε στην 3η θέση με 43 βαθμούς!

Καλό ρυθμό είχε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Τσίρειο μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ που ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία 0-0. Αρκετά κινητικοί οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που προσπαθούσαν να απειλήσουν τις δύο εστίες. Ο Βάνα Άλβες ήταν ο βασικός κρίκος της ομάδας του Άρη, αφού σε κάθε φάση που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι δήλωνε παρών και αποσοβούσε τον κίνδυνο. Ο «μοιραίος» του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο Μόργκαν που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων μετά την καταπληκτική ενέργεια του Γιαγκό από δεξιά.

Πολύ δυνατά μπήκε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο και αφού προειδοποίησε με ωραίο γυριστό σουτ του νεοεισελθόντα στον αγώνα Ματία Σπόλιαριτς, σκόραρε με ωραία γυριστή κεφαλιά του ιδίου με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στην επανάληψη. Ο Γιαγκό έκανε την ωραία σέντρα, μετά από πάσα του σκόρερ, που τον βρήκε όμορφα στην περιοχή και αυτός αφού σημάδεψε πρώτα το κάθετο δοκάρι δεν αστόχησε, στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα!

Αν εξαιρέσουμε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με το δυνατό σουτ του Γιαμπλόνσκι, είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Στεπίνσκι, που μόνος έπεσε άτσαλα στο γήπεδο. Ένα δεκάλεπτο μετά το γκολ του Άρη και οι φιλοξενούμενοι φαινόντουσαν αδύναμοι να αντιδράσουν. Ο Άρης σε αντεπίθεση του με τον νεαρό Τζαβέ έκανε το 2-0, αφού το γκολ επιβεβαιώθηκε από το VAR, όταν το πλασέ του πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

Μετά και τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Άρη να παίρνει μια πολύ μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ!

Κίτρινες: Μπράουν, Ντελμίρο, Γιαγκό / Φαράζ, Ροσάλες, Τόμοβιτς

Αρης: Βανα Άλβες, Μπράουν, Στεπίνσκι(76΄Τζαβέ), Ντελμίρο, Καζού(69΄Κβάσιουκ), Γιαγκό, Σίλντενφελντ, Μπρόρσον, Μπογκνάρ(46΄Σπόλιαριτς), Γιαμπλόνσκι, Μπαμπίκα(89΄Μανού).

Αναπληρωματικοί: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Μάνου, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Κβάσιουκ, Ρογκάλια, Τζαβέ, Ιωσηφίδης, Σιμιόν.

ΑΕΚ: Λεάλ, Λέδες, Ρόμο, Τρισκόφσκι, Φαράζ(75΄Νταρμπισάιαρ), Άνχελ Γκαρθία(75΄Παναδέρο), Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Εσπινόσα(87΄Ολατούνζι), Τόμοβιτς, Άλτμαν(82΄Γκιούρσκο).

Αναπληρωματικοί: Τούμπας, Τάντι, Ακοράν, Λαμπόικο, Μίκελ, Ολατούντζι, Χριστοφόρου, Παναδέρο, Ντάρμπισαϊαρ, Ναούμ, Γκιούρσκο, Μάμας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy