Κι όμως υπάρχει θετικό από την ισοπαλία του Απόλλωνα στην Πάφο!!!

Δεν είναι όλα μαύρα στον Απόλλωνα μετά τη σημερινή(7/3) ισοπαλία, υπάρχει και κάτι θετικό

Ξεκίνημα για τον Απόλλωνα στα πλέι-οφ με απώλεια, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει στην Πάφο και έφυγε μόνο με τον ένα βαθμό της ισοπαλία που τον κρατά σε απόσταση πέντε βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Πάλι καλά λένε κάποιοι αφού ο βαθμός με τα δεδομένα του αγώνα κρίνεται πολύς! Καθόλου καλή απόδοση, ρυθμός, ένταση και φρεσκάδα σήμερα(7/3) από τους ποδοσφαιριστές του Ζόρνιγκερ που πρέπει να ανεβάσουν απόδοση, ψυχολογία και να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους προς τον τίτλο.

Κι όμως ο σημερινός αγώνας είχε ένα θετικό στοιχείο, που πηγάζει μέσα από ένα σημαντικό στατιστικό. Με το σημερινό παιχνίδι οι “γαλάζιοι” συμπλήρωσαν τέσσερις αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η ισοπαλία στο Παφιακό είναι το πρώτο παιχνίδι που δεν σκόραραν και δεν έχασαν.

Με Ομόνοια την 6η αγωνιστική δέχθηκαν την ήττα εκτός έδρας με 1-0, με Άρη τη 13η αγωνιστική δέχθηκαν την ήττα με 2-0, ενώ την περασμένη Τετάρτη στον επαναληπτικό δεν σκόραραν και ήρθε η ήττα με 2-0 και ο αποκλεισμός. Ο σημερινός αγώνας κόντρα στην Πάφο είναι ο πρώτος, τέταρτος που δεν σκοράρουν, που δεν χάνουν και παίρνουν “δια πυρός και σιδήρου” τον ένα βαθμό! Ίσως αυτό να λέει κάτι, ίσως όμως και τίποτα… Η συνέχεια θα δείξει!

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy