“Μα ποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο; Προσπαθούμε να σώσουμε ότι σώζεται”

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 τονίζοντας πως πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα και ας πέσει κατηγορία η ομάδα του.

Αναλυτικά:

Αρχικά: «Μα ποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο; Προσπαθούμε να σώσουμε ότι σώζεται. Στο τέλος, όμως, πιστεύω ότι δεν θα μείνει τίποτα. Θα έρθει μια τεράστια κρίση που θα μας πάρει αρκετά χρόνια πίσω. Για μένα το ποδόσφαιρο είναι σε δεύτερη μοίρα».

Για την αποχώρηση του Γκρεμσλ: «Θα φύγουν και άλλοι παίκτες. Ο καθένας θέλει να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του. Έστειλα μήνυμα στους παίκτες και τους είπα πως όποιος θέλει να πάει στην οικογένεια του».

Για το τι θα γίνει με το β΄ γκρουπ: «Είναι αχρείαστο να επιστρέψουμε. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Λεφτά δεν υπάρχουν. Όταν ξεπεραστεί αυτό το θέμα θα καθίσουμε και θα βρούμε μια λύση. Αν υπάρχει καλή θέληση γιατί να μην βρεθεί λύση; Σιγά σιγά θα γυρίσουμε στα παλιά. Θα μαζεύουμε αγρέλια από τα χωράφια. Έρχονται δύσκολες μέρες. Αλίμονο σε αυτόν που δεν θα το καταλάβει».

Για τα σενάρια για τη συνέχεια: «Ένα περίπου είναι το ίδιο σε όλες τις ομάδες. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι κάποιοι σκέφτονται μόνο τη δική τους ομάδα. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση, να πάνε οι παίκτες στα σπίτια τους γιατί αυτό δεν θα τελειώσει».

Για την άποψη ότι δεν πρέπει να γίνει το β΄ γκρουπ: «Μα, δεν θα γίνει ούτε το πρώτο γκρουπ. Μακάρι να περάσει αυτό το κακό. Ας μείνουν όπως είναι τα πράγματα και ας πέσει η Δόξα στη Β΄ Κατηγορία. Δεν με ενδιαφέρει που παίξει η Δόξα. Αν είναι ας πάει και στη Γ΄ Κατηγορία. Να φύγει το κακό και θα βρούμε τη λύση. Δεν έχει σημασία αν θα είναι 12, 14 ή 16 οι ομάδες. Αλίμονο αν σκέφτονται κάποιοι αυτό το πράμα. Η ομοσπονδία έπρεπε να πει όλοι σπίτι σας και θα δούμε τον Ιούλιο τι θα γίνει».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy