Ισημερινός: Έψαχναν τη φανέλα παίκτη για αλλαγή και έφαγαν γκολ με 10 παίκτες!

Ο Ισημερινός πλήρωσε ακριβά μια σοβαρή γκάφα που έγινε στον αγώνα με το Περού για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχασε ο Ισημερινός από μια ερασιτεχνικού επιπέδου γκάφα στον αγώνα με το Περού εκτός έδρας (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν από το δεύτερο λεπτό, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του Άιρτον Πρεσιάδο χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα λεπτά για να γίνει η αναγκαστική αλλαγή και στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και ισοφάρισαν (69’).

Ο λόγος που η αλλαγή καθυστέρησε; Δεν μπορούσαν να βρουν τη φανέλα του Ντιέγκο Παλάσιος για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Για κάποιον λόγο αυτή δεν ήταν στις αποσκευές της ομάδας στον πάγκο και ο φροντιστής έπρεπε να επιστρέψει στα αποδυτήρια για να την ψάξει και τελικά να τη βρει με σημαντική καθυστέρηση.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy