Φανούριος για Αυλωνίτη, αποχωρήσεις, τραυματίες και ΑΕΛ

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε σήμερα (24/1) στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Ο Φανούριος τοποθετήθηκε για την νίκη επί της Πάφου, την επιστροφή των Ντιγκινί και Πίττα, το πρόβλημα του Ζράντι, τον ερχομό Αυλωνίτη, την ένταση, το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ, για τις αποχωρήσεις, το κόσμο της ομάδας και τα αγωνιστικά δεδομένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της Πάφου: “Ήταν πολύ σημαντική η νίκη, όμως δεν μας εξασφαλίζει τίποτα παρά ηρεμία ενόψει της συνέχειας”.

Για την άνοδο στην κορυφή της βαθμολογίας: “Όταν κερδίζεις δεν εναποθέτεις τις ελπίδες σου στους άλλους. Ήταν θετική η επανεμφάνιση του Πίττα και του Ντιγκινί, η παρουσία του Χάμπου, ο Βούκασιν που ήταν MVP. Ήταν μια νίκη με πολλά θετικά”.

Για τον Πίττα: “Είναι σημαντικό να επιστρέφει με τέρμα ένας επιθετικός. Έχει κρύο αίμα, δεν έχει διακυμάνσεις στην ψυχολογία, είναι κυνικός και γνωρίζει τη δουλειά του. Είναι ομαδικό το αποτέλεσμα, μας δυσκόλεψε η Πάφος που αμύνθηκε σθεναρά και κρατάμε τους βαθμούς της νίκης”.

Για την επιστροφή των Πίττα και Ντιγκινί: “Είναι δύο από τους κορυφαίους επιθετικούς στην Κύπρο, έκαναν εξαιρετική χρονιά πέρσι. Έχουμε ένα δυνατό σύνολο που προσπαθεί κάθε εβδομάδα για τους βαθμούς της νίκης”.

Για τον κόσμο: “Ευχαριστούμε τον κόσμο και τους οργανωμένους οπαδούς που συνόδευσαν την αποστολή”.

Για το πρόβλημα με τον Ζράντι: “Είχε ένα πρόβλημα το τελευταίο δίμηνο. Αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια και παρουσίασε μια κάμψη γιατί είχε το πρόβλημα. Ακολούθησε θεραπευτική αγωγή και αποφασίστηκε μετά από συνεννόηση του προπονητή, του γιατρού και του ιδίου να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε εγχείριση στους προσαγωγούς. Είμαστε συνηθισμένοι στις απώλειες, σαφώς και είναι σημαντική απώλεια αλλά είμαστε υποχρεωμένοι με όσους παίκτες έχουμε να παλεύουμε”.

Για τις επιστροφές ενόψει ντέρμπι: “Επιστρέφει ο Χαμάς. Κατελάρης, Αλεσάμι, Δημητρίου και πλέον ο Ζράντι είναι μόνιμα τραυματίες. Ο Τζουμ προπονείται κανονικά και θέλει χρόνο για να βελτιώσει τη φυσική τους κατάσταση. Ίσως να τον αδικήσαμε, τον χρησιμοποιήσαμε λόγω ανάγκης και δεν του δώσαμε τον χρόνο που χρειαζόταν”.

Για το ντέρμπι κυπέλλου με την ΑΕΛ: “Δεν μας αποπροσανατολίζει η βαθμολογική θέση της ΑΕΛ. Το γόητρο είναι πάντα τεράστιο κίνητρο. Αυτός που θα αξιοποιήσει τις συγκυρίες θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση”.

Για τον Αυλωνίτη: “Ακόμη δεν ήρθε. Δεδομένο δεν υπάρχει τίποτα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει πολύ, τον αναμένουμε τις επόμενες ώρες για να έχουμε κατάληξη στο ζήτημα”.

Για την τελευταία κίνηση: “Η σκέψη είναι να ενισχυθούμε μεσοεπιθετικά. Πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής, τα μακρά κοντά έγιναν”.

Για τις αποχωρήσεις: “Έχουμε αποφασίσει για κάποια πράγματα. Είναι θέμα χρόνου. Προτού υπάρχουν οριστικές εξελίξεις δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε”.

Για το θέμα της ένστασης και κατά πόσον θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα: “Έτσι φαίνεται. Είναι θέματα με τα οποία ασχολείται το νομικό τμήμα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy