Μεταγραφικός οργασμός στη Freedom 24 Ύψωνας F.C με στόχο την άνοδο!!!

Σχεδόν μια δεκάδα ποδοσφαιριστών έχει ήδη συμφωνήσει ενώ σε όλα τα επίπεδα οι εξελίξεις είναι σε προχωρημένο στάδιο

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ομάδα της Freedom 24 Ύψωνας F.C είναι σε πλήρη ανάπτυξη καθώς σχεδόν μια δεκάδα ποδοσφαιριστών ήδη είναι στο ρόστερ της ομάδας, ενώ οι διεργασίες στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας είναι σε εξέλιξη με μοναδικό στόχο την επόμενη σεζόν η ομάδα να κερδίσει την άνοδο στην Α΄κατηγορία.

Μια πεντάδα Κυπρίων ενισχύει τη Freedom24 Ύψωνας FC

Ήδη από την περσινή σεζόν η ομάδα έδειξε ότι ανεβαίνει επίπεδο, αφού η συνεισφορά του μεγάλου χορηγού της ομάδας της εταιρείας FREEDOM 24 είναι τεράστια. Από πλευράς ποδοσφαιροστών και μετά το ενημερωτικό άρθρο της ιστοσελίδας μας άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές έχουν ήδη συμφωνήσει με την ομάδα.

Δημητρης Κυπριανού με 25 συμμετοχές την περσινή σεζόν στον ΑΣΙΛ θα βοηθήσει την ομάδα του Ύψωνα, μαζί με τους Κωνσταντίνο Καστάνα με 19 συμμετοχές πέρσι στον Οθέλλο, τον Μαρτίνο Χριστοφή με 17 συμμετοχές πέρσι στον Ολυμπιακό, τον Κορομά ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν στη Νέα Σαλαμίνα έχοντας 13 συμμετοχές και τον ικανότατο τερματοφύλακα του Κούρη Ερήμης, Ιωάννη Πιερή.

Σε μια άλλη εξέλιξη η ομάδα θα αγωνίζεται και θα κάνει προετοιμασία και προπονήσεις στη Λεμεσό, δίνοντας ευκαιρίες στους φίλους της να την βλέπουν από κοντά. Δεν θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα το Τσίρειο στάδιο, με τις συζητήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει για τη νέα έδρα στη Λεμεσό!

Εντός των ημερών αναμένεται και μια ηχηρή μεταγραφή με ποιοτικό ποδοσφαιριστή στην επιθετική γραμμή και τον οποίο θα σας ενημερώσουμε. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι τρεις συγκεκριμένοι γνωστοί ποδοσφαιριστές ξένοι που αγωνίστηκαν στο Κυπριακό πρωτάθλημα, έχει ο καθένας τις δικές του πιθανότητες για να συμφωνήσει.

Πάνε για το ΜΠΑΜ με ποιοτική μεταγραφή…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy