Μια πεντάδα Κυπρίων ενισχύει τη Freedom24 Ύψωνας FC

Πολύ κοντά η ομάδα του Ύψωνα σε πέντε ποδοσφαιριστές, κάποιοι είναι ήδη κλειστοί, ενώ αναμένονται και άλλες προσθήκες

Ο προγραμματισμός και όχι μόνο στην ομάδα της Freedom 24 Ύψωνας FC προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Ήδη στο μεταγραφικό παζάρι οι ιθύνοντες της ομάδας κινούνται με μεθοδικότητα και μετά τον Σάκη Κύπρου, τον πρώην ποδοσφαιριστή μεσοεπιθετικό της Ομόνοιας Αραδίππου, άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι πολύ κοντά στο να ενταχθούν στην ομάδα του Ύψωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλλεξε η ιστοσελίδα μας Αντρέας Κωμοδίκης και Fabrice Yeblin είναι πολύ κοντά και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Οι δύο τους αγωνίζονται την περσινή περίοδο στον ΑΣΙΛ Λύσης. Άλλος ένας επίσης από τον ΑΣΙΛ Λύσης και παλιός γνώριμος του προπονητή της ομάδας, Λιάσου Λουκά, ο αριστεροπόδαρος Κωνσταντίνος Δημητρίου(Σκνίπας) έχει πάρει τον δρόμο για τον Ύψωνα. Και οι τρεις προαναφερθέντες είχαν γεμάτη χρονιά με συμμετοχές σστον ΑΣΙΛ.

Ο τέταρτος ο οποίος είναι σε συζητήσεις και βρίσκεται πολύ κοντά είναι ο 25χρονος τερματοφύλακας της Ομόνοιας Χαράλαμπος Κυριακίδης, ο οποίος θέλει μια νέα ευκαιρία στην καριέρα του. Εντός των επόμενων ημερών θα έχουμε εξελίξεις και επίσημες ανακοινώσεις εκτός αν προκύψει κάτι το συγκλονιστικό. Στην ομάδα της Freedom 24 Ύψωνας FC υπάρχουν και άλλες εξελίξεις…

Από πλευράς ξένων θα παραμείνουν στην ομάδα όπως όλα δείχνουν οι Machado Heron και ο γνωστός μας Tiago, ενώ αναλύονται ξένοι που έχουν προταθεί!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy