Παπαδόπουλος: “Ο Κακόριν δεν μας βοήθησε σε σχέση με πέρσι…”

Δηλώσεις από τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του Άρη

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε σήμερα(24/4) στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα Στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.

Τι ανέφερε:

Για τον Σπιλέφσκι: «Βλέπει πολύ διαφορετικά το ποδόσφαιρο από ότι έχουμε συνηθίσει στην Κύπρο. Θεωρεί ότι είναι μια σεζόν που δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας, όμως δεν είναι το τέλος του κόσμου που δεν πήραμε τρόπαιο. Δεν είμαστε ομάδα που κάθε χρόνο βάζαμε τρόπαιο στην τροπαιοθήκη μας. Σαφώς και θέλαμε».

 

Δεν υπάρχει ένταση, υπήρξε απογοήτευση, όμως επικρατεί ηρεμία γιατί έχουμε πλήρη επίγνωση αυτό που θέλαμε να κάνουμε ευθύς εξαρχής. Αν ο Άρης με 51 παιχνίδια στα πόδια του κατάφερνε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ή να το διεκδικήσει, τότε για μένα θα ήταν εξωπραγματικό. Τα παραδείγματα που έχουμε στην Κύπρο και στο εξωτερικό, δείχνουν ότι είναι δύσκολη η διαχείριση των δύο διοργανώσεων. Στην περίπτωσή μας, περισσότερο ήταν η πνευματική κούραση.

Πιστεύω ότι ο Άρης είναι από τις πιο γυμνασμένες ομάδες. Κάποιοι παίκτες-κλειδιά δεν είχαν αποδώσει, υπήρξε ως ένα βαθμό η κούραση, είναι όλα μαζί. Δεν είναι αποτυχημένη η σεζόν, σίγουρα θα θέλαμε περισσότερα. Στην αποτυχία όμως μπορείς να μάθεις από τα λάθη σου. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Άρης θα επανέλθει δριμύτερος».

Για τον Κακόριν: «Το χειρίζεται αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης και δεν μπορώ να γνωρίζει. Η ουσία είναι ότι δεν μας βοήθησε σε σχέση με πέρσι. Αντιμετώπισε όμως πολλούς μικρούς τραυματισμούς που δεν τον άφησαν να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Δεν ήταν διαθέσιμος για περισσότερα από 2-3 σερί παιχνίδι. Είναι από τους παίκτες που είναι λογικό να εστιάζεται η προσοχή των ΜΜΕ και του κόσμου εκεί. Δεν χάσαμε τους στόχους μας για τον Κακόριν».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy