Απόλλων Ladies: “Το Δ.Σ. ζητά την άμεση παραίτηση του κ. Βάκη”

Ανακοίνωση καταπέλτης προς τον εκπρόσωπο του Απόλλωνα στην ΚΟΠ

Οι Απόλλων Ladies εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία απευθύνονται στον εκπρόσωπο του Απόλλωνα, στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και πρόεδρο της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου, κ. Φοίβο Βάκη, ζητώντας εν μέσω καυστιών σχολίων την παράιτηση του.

Αναλυτικά:

16 χρόνια απραξίας.
16 χρόνια που, αντί να στηρίζει βρίσκεται απέναντι στην ομάδα που υποτίθεται εκπροσωπεί.
16 χρόνια προσβολής των άξιων προκάτοχων του που εκπροσώπησαν το ιστορικό μας σωματείο στην ομοσπονδία.
16 χρόνια εκμετάλλευσης του Απόλλωνα και προσωπικής προβολής, μέσα από δωρεάν ταξίδια και συμμετοχή σε Επιτροπές της UEFA, κρατώντας και την κενή καρέκλα του προέδρου της Επιτροπής Γυναίκειου Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ, με πρακτικά μηδενικό έργο.

Για 16 ολόκληρα χρόνια που η ομάδα μας κατέκτησε 36 τρόπαια στην Κύπρο και εκπροσώπησε επάξια τον Απόλλωνα στην Ευρώπη, ο κ. Βάκη δεν παρακολούθησε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευρωπαϊκό μας αγώνα, ενώ βρέθηκε μόνο σε ΕΝΑΝ από τους 400 αγώνες της ομάδας μας στην Κύπρο.

Ο άνθρωπος αυτός απέτυχε! Αποδείχθηκε πολύ λίγος για ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο όπως ο Απόλλωνας. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν του έχουμε καμία εμπιστοσύνη. Για τους λόγους αυτούς, το Δ. Σ. της Apollon Ladies, έχει αποφασίσει ομόφωνα και ζητά την άμεση παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου μας κ. Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ. Επιφυλασσόμαστε να παραθέσουμε αναλυτικά όλους τους λόγους που μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή, μέσω δημοσιογραφικής διάσκεψης».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy