«Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος έγινε η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στην OPAP Arena, στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Σούπερ Λίγκας, και ξέφυγε στο +4 στην κορυφή από τους «πράσινους»!

Ταυτόχρονα, όμως, «χάθηκε» και από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό -που, θυμίζουμε, έχουν ματς λιγότερο, το μεταξύ τους. Ο «δικέφαλος του Βορρά» υπέστη κάζο στη Λαμία, μένοντας στο 1-1, ενώ με το ίδιο σκορ έφυγε και η ομάδα του Πειραιά από το «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Φθιώτιδα και Χαριλάου!

Η βαθμολογία:

Σούπερ Λίγκα: Η βαθμολογία μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy