Υπάρχει ζωή… και χωρίς Βαλμπουενά

Αλοίμονο αν μια ομάδα στηρίζεται σε ένα μόνο ποδοσφαιριστή...

Αναμφίβολα ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά και η μη συμμετοχή του στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Πάφο, το ανακοίνωσε ο ίδιος, είναι ένα σοβαρό πλήγμα για τον Απόλλωνα.

Σοβαρό πλήγμα και ίσως να ήταν αλλιώς αν ο Γάλλος με τη φετινή του απόδοση αλλά και με όσα έδειξαν οι υπόλοιποι οι πιθανότητες του Απόλλωνα για διάκριση διακυβεύβονται σε ένα και μόνο παιχνίδι, αυτό της Τετάρτης(17/4) όπου καλείται να κάανει την ανατροπή και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της 18ης Μαίου.

Σαν βόμβα έπεσε στον κόσμο του Απόλλωνα ο τραυματισμός του, όμως ΝΑΙ υπάρχει ζωή και χωρίς αυτόν και αλοίμονο αν ένας ποδοσφαιριστής ήταν ολόκληρη ομάδα. Υπάρχουν και οι υπόλοιποι που καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς, να τα δώσουν όλα, να “κλείσουν στόματα” και να αποδείξουν ότι αξίζει αν μη τι άλλο “κάλλιο αργά παρά ποτέ” να φοράνε τη φανέλα αυτής της ομάδας. Όλα κρίνονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Άλλωστε η ιστορία όποια κι άν είναι αυτή… γράφεται από τους ΠΑΡΟΝΤΕΣ και όχι από αυτούς που απουσιάζουν!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy