Του πήρε τον αέρα και είναι με το ένα πόδι στον τελικό…

Την ήττα με 3-0 δέχθηκε ο Άρης εντός έδρας στον πρώτο ημιτελικό Κύπέλλου και η πρόκριση στον μεγάλο τελικό φαίνεται να κάνει φτερά!

Δύσκολο πολύ το έργο του Άρη στον επαναληπτικό του ΓΣΠ, αφού απόψε(10/4) δέχθηκε την ήττα εντός έδρας με 3-0 από την Ομόνοια χάνοντας και με κόκκινη κάρτα τον Καζού.

Πολύ κακός παρουσιάστηκε ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο με την Ομόνοια να κερδίζει κατά κράτος το χώρο του κέντρου και να προηγείται με 0-1 με κεφαλιά του Κακουλή. Δεν έφτανε η κακή απόδοση από πλευρά ποδοσφαιριστών του Άρη, το γκολ που δέχθηκαν, ήρθε και η αψυχολόγητη ενέργεια του Καζού σε φάουλ που του έγινε και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι και ευτυχήσαν να μπουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ τους προβάδισμα και τον Άρη να έχει να ανέβει ένα βουνό στην επανάληψη.

Με την έναρξη της επανάληψης η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζάντρο στον Κακουλή, ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας εκτέλεσε με τον Ζάντρο να αποκρούει, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Σεμέδο έκανε αυτό που δεν έκανε ο Κακουλής και με πλασέ πέτυχε το 0-2 για την Ομόνοια. Πλέον ο Άρης έπρεπε να μαζέψει τα κομμάτια του για να αντιδράσει στο υπόλοιπό του αγώνα. Στο 66ο λεπτό ο Άρης είχε μια ευκαιρία με τον Μπένγκστον όμως δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα.

Η Ομόνοια είχε κι άλλες ευκαιρίες, ενώ ο Άρης κέρδισε πέναλτι στο 75ο λεπτό το οποίο μετά από παρέμβαση του VAR ο διαιτητής άλλαξε απόφαση. Λίγα λεπτά αργότερα ο Άρης έχασε διπλή ευκαιρία για να μειώσει στο σκορ, ενώ  αγώνας είχε μπει στο τελευταίο του δεκάλεπτο.

Το παιχνίδι μπήκε στις καθυστερήσεις του που ήταν πέντε λεπτά με την Ομόνοια να πετυχαίνει και τρίτο γκολ με τον Αλιούμ και να είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς πλέον ο Άρης θέλει ένα θαύμα στον επαναληπτικό για να αντρέψει το τρία γκολ που δέχθηκε!

 

Κίτρινες: Μπένγκστον, Μπράουν, Νίκολιτς, Σανέ / Παναγιώτου

Κόκκινες: Καζού

Αρης: Ζάντρο, Καζού, Μπένγκτσον(85΄Σεμέδο), Κακοριν(46΄Νίκολιτς), Γκομίς(51΄Μπράουν), Μάτισικ(51΄Σανέ), Σάβο(60΄Σουμάνσκι), Μπρόρσον, Σζόκε, Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς.

Στον πάγκο: Άλβες, Σωφρονίου, Μποακί, Μπράουν, Σπόλιαριτς, Αμπουμπακάρ, Σανέ, Νίκολιτς, Σεμέδο, Σουμάνσκι.

 

Ομόνοια: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο,  Κακουλλής, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Μπεζούς.

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Μάθιους, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Χαμάς, Ανδρέου, Οζλέρ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy