Νίκη της ΑΠΕΠ στο ντέρμπι, νίκη η ΑΕΠΠ που παραμένει κατηγορία…

Ανατροπή για ΑΕΠΠ και 3-1 την Ομόνοια Ψευδά, νίκησε με 3-2 τον Κούρη η ΑΠΕΠ

Η ΑΠΕΠ κάνει την υστάτη της προσπάθεια και πέτυχε δεύτερη σερί νίκη προσπαθώντας για σωτηρία αλλά είναι κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο.

Κέρδισε με 3-2 εντός έδρας τον Κούρη με το σκορ του ημιχρόνου να είναι στο 2-1. Μπουρό και Αριστείδου σκόραραν για τους γηπεδούχους με τον Οδυσσέως να μειώνει για τον Κούρη. Ο Πάτσης έκανε στο δεύτερο μέρος το 3-1 για να μειώσει στο τελικό 3-2 ο Μπαναχένε. Η ΑΠΕΠ έφτασε τους 25 βαθμούς και θέλει δύο νίκες στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια και να μην πάρει βαθμό η ΑΕΠΠ για να σωθεί.

Από την άλλη η ομάδα της ΑΕΠΠ με ανατροπή πήρε νίκη “χρυσάφι” και με ακόμα ένα βαθμό τελειώνει και μαθηματίκά από τον εφιάλτη του υποβιβασμού.Βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ομόνοια Ψευδά για να ανατρέψει στο δεύτερο μέρος το αποτέλεσμα με τρία γκολ, των Jakubiak, Κυριάκου και Στυλιανίδη. Έφτασε τους 32 βαθμούς και θέλει ένα βαθμό στις δύο αγωνιστικές για να σωθεί και μαθηματικά!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy