Έχασε τον αγώνα… έχασε και την 3η θέση

Με χάλια δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε τρία γκολ ο Άρης και έφυγε με ήττα από το ΓΣΠ από την Ομόνοια

Πολύ πίσω από τον καλό του εαυτό ο Άρης παραδόθηκε στην Ομόνοια στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε με 3-0, χάνοντας την ίδια ώρα και την 3η θέση. Πλέον είναι τέταρτος με 61 βαθμούς ένα πίσω από την τρίτη Ομόνοια!

Αρκετά καλό το πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ με τις δυο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν κάποιο γκολ κάτι που όμως δεν έγινε. Ο Μοντνόρ ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών του Άρη που έχασε καλές φάσεις, ενώ το πρώτο μέρος σημάδεψαν οι τραυματισμοί των Μαγιαμπέλα για Άρη και Φαμπιάνο για την Ομόνοια.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ καθώς η Ομόνοια σκόραρε με κεφαλιά του Σεμέδο. Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει όμως αντί αυτού η Ομόνοια πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Κακουλή στο 64΄ και το έργο του Άρη έγινε πλέον πολύ δύσκολο. Στο 82΄φάνηκε ο τελικός νικητής του αγώνα καθώς η Ομόνοια έκανε το 3-0 με κεφαλιά του Μίλετιτς.

 

Κίτρινες: Χαραλάμπους / Καζού, Σανέ, Μόργκαν

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Μπεζούς.

Στον πάγκο: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Κασάμα, Αλιούμ, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέζιακς, Μπασιρού, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή.

 

Άρης: Βανά, Καζού, Γκομίς(74΄Σεμέδο), Σανέ (61′ Κακόριν), Μαγιαμπέλα (23′ Μπένγκτσον), Νίκολιτς (61′ Μποάκι), Σάβο (61′ Μόργκαν), Μπρόρσον, Σζόκε, Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς.

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μποάκι, Μπένγκτσον, Μπράουν, Κακόριν, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Λουκουμπάρ, Σεμέδο, Σουμάνσκι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy