Έμεινε στην ισοπαλία με τον Εθνικό…

Ο Εθνικός "απάντησε¨στο γκολ του Παπαφώτη για την ΑΕΛ με τον Στυλιανού και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό

Με κατοχή για την ΑΕΛ αλλά περισσότερες τελικές του Εθνικού ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην ισοπαλία 0-0. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν όμως δεν τα κατάφεραν με την ομάδα της ΑΕΛ να προσπαθεί να δημιουργήσει παιχνίδι από πίσω, τον Εθνικό να παίζει το γνωστό του παιχνίδι των γρήγορων επιθέσεων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο προπονητής της ΑΕΛ έβαλε στο βασικό σχήμα τον νεαρό Θεμιστοκλέους που παίρνει ακόμα μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ.

Στα ίδια επίπεδα κύλησαν και τα πρώτα 20 λεπτά της επανάληψης για να ανοίξει το σκορ ο Παπαφώτης με σουτ μέσα από την περιοχή και βάζοντας την ΑΕΛ σε θέση οδηγού. Δέκα λεπτά αργότερα ο Στυλιανού ισοφάρισε για τον Εθνικό με σουτ μέσα από την περιοχή. Παρά τις όποιες ευκαιρίες και κυρίως τη διπλή φάση για την ΑΕΛ ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1 με τις δύο ομάδες να παίρνουν απ΄ένα βαθμό και να μοιράζονται τη 2η θέση του 2ου ομίλου ε 40 βαθμούς!

 

Κίτρινες: Φιλίποβιτς / Περατικός

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Μπάστο, Ανδρέου(61′ Μόρσεϊ), Παπαφώτη(78΄Γερολέμου), Σρνιτς, Μορέιρα(46′ Μεντόγεβιτς), Φιλίποβιτς, Τσούκα (46′ Φραντζής), Τζάλμα, Θεμιστοκλέους(61′ Μίντσεφ), Κα.

Στον πάγκο: Κυριάκου, Μεντόζα, Μαρς, Σιλβέστρος, Κολιάς, Νεοφύτου, Κάνο, Γερολέμου.

 

Εθνικός: Παναγή, Ριστέφσκι, Ντε Ιριόντο, Περατικός, Λίπσκι, Μπίκερ, Ιωάννου, Στυλιανού, Καμπρέρα, Ηλία Μ, Ντράζιτς.

Στον πάγκο: Μπογκαντίνοφ, Σπιρόφσκι, Ηλία Κ, Μεσκίντα, Μπέκερ, Ιωαννίδης, Λεμίσκο, Χριστοφή, Αγγελόπουλος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy