Σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας- Νοσηλεύεται στην εντατική με έμφραγμα

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει από χθες το απόγευμα στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου Γεννηματάς ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας. Ο 56χρονος καλλιτέχνης, γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για το σόου J2US.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Η εξέλιξη ήταν ραγδαία και πολύ σοβαρή. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα, εφόσον εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 55χρονου από τους πρώτους διασώστες, ασθενοφόρο.

Ο Δημήτρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασης του.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα και ανακοπή και ανατάχθηκε. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση. Τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα για τον ασθενή, είπε χαρακτηριστικά πηγή του νοσοκομείου στο protothema.gr, τονίζοντας την πολύ επιβαρυμένη εικόνα του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy